Fundacja Ekspert-Kujawy na Targach Edukacyjnych

15 kwietnia 2008

W sobotę, 12 kwietnia 2008 roku, Ośrodek Doskonalenia Nauczycieli działający przy Fundacji Ekspert – Kujawy zaprezentował swoją ofertę szkoleniową, podczas VI edycji Inowrocławskich Targów Edukacyjnych. Nad tegoroczna imprezą honorowy patronat sprawował Kujawsko – Pomorski Kurator Oświaty oraz Prezydent Miasta Inowrocławia.

Tegoroczna impreza, miała miejsce w szkole Podstawowej nr 4 na Rąbinie. Przy stoisku na sali wystawowej nauczyciele, pedagodzy, wychowawcy oraz wszyscy zwiedzający mieli okazje uzyskać informację o najbliższych szkoleniach dla nauczycieli oraz zabrać ze sobą aktualny informator z naszej działalności szkoleniowej.

Obecność Ośrodka Doskonalenia Nauczycieli na targach, była także okazją do zaprezentowania działalności Fundacji Ekspert – Kujawy. Wśród odwiedzających nasze stoisko zainteresowanie budziły także nowe inicjatywy Fundacji, w tym
w szczególności działający Inkubator Organizacji Pozarządowych i Kujawskie Centrum Przedsiębiorczości.