Głosujemy na „Przedsiębiorczą Kobietę 2008 roku!

3 kwietnia 2009

My już wybralismy, wybierz i Ty i wygraj nagrodę!

Szanowni Państwo, na łamach Gazety Pomorskiej ruszyło wielkie głosowanie na najbardziej przedsiębiorczą kobietę Kujaw i Pomorza. Jest blisko 100 kandydatek. Która zdobędzie tytuł? Fundacja, po raz kolejny zaprasza do głosowania na Jolantę Woźnicę, dyrektorkę Fundacji.

Na kandydatkę można głosować za pomocą kuponów zamieszczonych w Gazecie Pomorskiej oraz za pomocą SMS-ów. W przypadku tradycyjnego głosowania, wystarczy wyciąć kupon, wypełnić go i wysłać do redakcji gazety (można składać dowolną liczbę kuponów). W przypadku głosowania za pomocą SMS, należ wysłać wiadomość na numer 7268, w treści wpisując następujące sformułowanie: "Pomorska.PK" następnie numer kandydatki – w przypadku Jolanty Woźnicy jest to numer 21 oraz swoje imię i nazwisko. Przykładowo, jeżeli czytelnik Jan Kowalski, chce zagłosować na Joalntę Woźnicę, wpisuje w treści SMS-a: Pomorska.PK 21.Jan Kowalski. Koszt jednego SMS-a wynosi 2,44 zł (z VAT). Głosowanie zostanie zakończone 9 maja. Wyniki zostaną ogłoszone 22 maja.

Na czytelników biorących udział w glosowaniu czekają ciekawe nagrody!