Studio Kreatywne sixamdesign

15 marca 2016

6AM-logo

„Szósta rano” – to godzina o której zrodził się pomysł założenia spółki, której celem jest odpowiedź na potrzeby i wymagania rynku w branży reklamowej, związanych z identyfikacją a także zaistnieniem w Internecie. Naszą spółkę tworzymy jako duet niebanalnych osobowości, które charakteryzują się również odpowiednim podziałem ról. Projektant – grafik, z duszą artysty, trafnie i z wyczuciem przygotowuje wszelkie projekty, czy to wizytówki, logotypy, czy układy stron internetowych. Programista – logistyk ze swoim rzemieślniczym i praktycznym nastawieniem dba o to aby nasz partner biznesowy otrzymał to co zamówił – materiały poligraficzne w wysokiej jakości a strony internetowe – funkcjonalne i prawidłowo zindeksowane.
Podział pracy efektywnie zwiększa nasze możliwości – każdy z nas skupia się na tym, w czym jest najlepszy a zarazem częste dyskusje i analizy projektów skutkują wysokim poziomem zadowolenia klientów.
Nasze projekty powstają całkowicie od zera – w naszym portfolio nie znajdziesz nic, co byłoby zrobione na podstawie szablonu czy schematu. Zarazem na bieżąco śledzimy trendy na rynku i staramy się być o krok przed konkurencją.
Ważnym elementem w naszej pracy jest również poznanie gustu i wymagań klienta. Zanim zaczniemy tworzyć, dowiadujemy się jak najwięcej o preferencjach, grupie docelowej czy charakterze działalności, którą ma reklamować nasz projekt. Efektem tego etapu prac jest przede wszystkim zadowolenie naszego klienta jak i skuteczność w dotarciu do odbiorców.

więcej na: