Cennik wynajmu sal i biur – 2023

4 stycznia 2023

Szukasz przestrzennego i dogodnego miejsca do zorganizowania szkolenia, wykładu, konferencji lub spotkania biznesowego? U nas to wszystko znajdziesz w jednym miejscu! Fundacja Ekspert – Kujawy zaprasza do skorzystania z oferty wynajmu sal szkoleniowych. Znajdujemy się przy ulicy Dworcowej 65 w Inowrocławiu (w odległości: 3 minuty od dworca PKP i 2 minuty od dworca PKS). Mamy własną bazę dydaktyczną zaadoptowaną do prowadzenia zajęć teoretycznych i praktycznych. Posiadamy 8 pomieszczeń, z możliwością dostosowania ich do własnych koncepcji. Każda sala została wyposażona w nowoczesny sprzęt audio-wizualny, flipchart z papierem i pisakami oraz w szybki bezprzewodowy Internet. Dysponujemy salami o różnej powierzchni, z możliwością zmiany ustawienia krzeseł oraz stołów. Oferujemy opcję współpracy ze znajdującą się w tym samym budynku restauracją „Twoje Smaki”. FUNDACJA EKSPERT – KUJAWY DWORCOWA 65, 88-100 INOWROCŁAW TEL/FAX (0-52) 357-62-15 fundacja@ekspert-kujawy.pl

1. Sala oferująca wsparcie doradcze, typu 1:1, mogąca pomieścić także osoby towarzyszące (nr 06 oraz nr 02) – koszt za 1 h – 50,00 zł netto/h
  2. Sala wykładowa z możliwością aranżacji własnej (nr 04) – 50,00 zł netto/h
  3. Sala konferencyjna do 12 osób (nr 11) – 50zł netto/h
  4. Sala wykładowa z dostępem do 30 osób z możliwością aranżacji własnej (nr 01 oraz 03) – 70,00 zł netto/h, w tym dostosowania do prowadzenia kursów komputerowych
  5. Sala wykładowa z możliwością własnej aranżacji z dostępem dla 20 osób (nr 13) – 50,00 zł netto/h
  6. Sala komputerowa (nr 05 oraz nr 14) – 70,00 zł netto/h
  7. Sala konferencyjna mogąca pomieścić do 100 osób (sala połączona z otwartym holem) – 120,00 zł netto/h
  8. Biuro stacjonarne wyposażone w biurko i szafę na dokumenty, klimatyzację i podstawowy sprzęt komputerowy – 40,00 zł brutto/m2*
  9. Biuro stacjonarne wyposażone w biurko, szafę na dokumenty i klimatyzację – 40,00 zł brutto/m2*
  10. Biuro wirtualne (adres siedziby i adres korespondencji) – 100,00 zł brutto miesięcznie

* Usługa wynajmu biura stacjonarnego możliwa jest do zrealizowania przy założonym minimalnie 3 miesięcznym okresie najmu.

L.P.

Sala 01

Sala 02

Sala 03