Oferta wynajmu

17 marca 2008

Fundacja Ekspert – Kujawy oferuje wynajem pomieszczeń przy ulicy Dworcowej 65 w Inowrocławiu, na parterze oraz na I piętrze budynku. Do siedziby prowadzą 2 wejścia – jedno od strony ulicy Dworcowej, a drugie od strony ulicy Dubienka.

Naszymi atutami są:

• dogodna lokalizacja (500m od centrum miasta oraz 300m od dworca PKP i PKS),
  • bogate wyposażenie szkoleniowe,
  • możliwość aranżacji wnętrz do indywidualnych potrzeb,
  • współpraca w zakresie cateringu z mieszczącą się na parterze budynku Restauracją „Twoje Smaki”.

Koszt wynajmu sal:

• sala wykładowa i komputerowa: 55,00 zł brutto za godzinę najmu (cena do negocjacji)
  • aula konferencyjna: 100,00 zł brutto za godzinę najmu (cena do negocjacji)

UWAGA! W siedzibie Fundacji Ekspert – Kujawy funkcjonuje Restauracja „Twoje Smaki” oferująca usługi cateringowe na najwyższym poziomie (tel. 733 666 364, www.twojesmaki.eu)

ZAINTERESOWANYCH PROSIMY O KONTAKT:

FUNDACJA EKSPERT – KUJAWY
UL. DWORCOWA 65, 88-100 INOWROCŁAW
TEL/FAX (0-52) 357-62-15
fundacja@ekspert-kujawy.pl

Oferujemy wynajem następujących pomieszczeń:

Sale dostępne na parterze (sale dostosowane do potrzeb osób niepełnosprawnych)

• Aula konferencyjna nr 01 – klimatyzowana aula o powierzchni ponad 80m2, z możliwością zmniejszenia dzięki ruchomej ściance. Aula wyposażona jest w sprzęt multimedialny, audio oraz nagłośnieniowy, tablicę suchościeralną lub flipchart. Na auli możliwa jest aranżacja ustawienia w formie wykładowej, warsztatowej oraz teatralnej. Aula przeznaczona do realizacji wykładów, konferencji seminariów dla grup liczących maksymalnie 100 osób.

SONY DSCSONY DSC

•  Sala wykładowa nr 03 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 40m2. Sala wyposażona jest w sprzęt multimedialny oraz audio (możliwość wyposażenia w sprzęt nagłośnieniowy), tablicę suchościeralną lub flipchart. Na sali możliwa jest aranżacja ustawienia w formie wykładowej lub warsztatowej (ze stolikami lub bez). Sala przeznaczona do realizacji wykładów, warsztatów, konferencji, seminariów dla grup liczących maksymalnie 35 osób.

SONY DSCSONY DSC

• Sala szkoleniowa/laboratorium językowe nr 05 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 20m2. Sala wyposażona jest w sprzęt multimedialny, audio (możliwość wyposażenia w sprzęt nagłośnieniowy) oraz specjalistyczny sprzęt do tłumaczeń symultanicznych, tablicę suchościeralną lub flipchart. Aranżacja sali pozostaje niezmienna (sala wyposażona w stoły oraz krzesła). Sala przeznaczona do realizacji wykładów, warsztatów i lektoratów dla grup liczących maksymalnie 10 osób.

Sale dostępne na I piętrze

• Sala komputerowa nr 07 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 20m2. Sala wyposażona jest w sprzęt multimedialny oraz 12 nowoczesnych zestawów komputerowych, tablicę suchościeralną lub flipchart. Aranżacja sali pozostaje niezmienna (sala wyposażona w biurka oraz krzesła). Sala przeznaczona do realizacji zajęć komputerowych dla grup liczących maksymalnie 12 osób. Dzięki rozsuwanej ściance istnieje możliwość połączenia sali nr 07 z salą nr 08, a tym samym zwiększenia stanowisk pracy do 20 i metrażu do ponad 40m2.

SONY DSC

• Sala wykładowa nr 08 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 18m2. Sala wyposażona jest w indywidualnych stanowisk pracy, tablicę suchościeralną lub flipchart. Aranżacja sali pozostaje niezmienna (sala wyposażona w biurka oraz krzesła). Sala przeznaczona do realizacji zajęć wykładowych/warsztatowych dla grup liczących maksymalnie 8 osób.

20160126_095420a 20160126_095456a

• Sala mediacyjna nr 11 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 20m2. Sala wyposażona jest w okrągły stół i krzesła, tablicę suchościeralną lub flipchart. Aranżacja sali pozostaje niezmienna. Sala przeznaczona do realizacji konferencji/spotkań/mediacji dla grup liczących maksymalnie 8 osób.

20160118_113854a 20160118_113909a

• Sala wykładowa 13 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 30m2. Sala wyposażona jest w sprzęt multimedialny oraz audio, tablicę multimedialną, flipchart. Na sali możliwa jest aranżacja ustawienia w formie wykładowej lub warsztatowej (krzesła z blatami pisarskimi). Sala przeznaczona do realizacji wykładów, warsztatów, konferencji, seminariów dla grup liczących maksymalnie 25 osób.

SONY DSCSONY DSC

• Sala komputerowa/laboratorium językowe nr 14 – klimatyzowana sala o powierzchni ponad 30m2. Sala wyposażona jest w sprzęt multimedialny oraz audio, tablicę multimedialną, flipchart, 12 zestawów komputerowych oraz specjalistyczny sprzęt do tłumaczeń symultanicznych. Aranżacja sali pozostaje niezmienna (sala wyposażona w biurka oraz krzesła). Sala przeznaczona do realizacji wykładów, zajęć komputerowych i lektoratów dla grup liczących maksymalnie 12 osób.

SONY DSC