UWAGA ZWALNIANI PRACOWNICY ZE WSZYSTKICH PRZEDSIĘBIORSTW!

14 września 2010

ROZSZERZENIE GRUPY DOCELOWEJ W PROJEKCIE "WSPARCIE DLA ZWALNIANYCH PRACOWNIKÓW PRZEDSIĘBIORSTWA POCZTA POLSKA" – ZMIANY ZASAD REKRUTACJI!!!

Chciałbyś skorzystać z bezpłatnych szkoleń zawodowych podnoszących Twoje kwalifikacje i pozwalających zdobyć nowe umiejętności? Jesteś osobą, która w ostatnich 6 miesiącach utraciła pracę z przyczyn od Ciebie niezależnych?

Teraz masz szansę, by wziąć udział w projekcie!!!

Fundacja Ekspert-Kujawy otrzymała zgodę instytucji wdrażającej na rozszerzenie grupy docelowej w projekcie „Wsparcie dla zwalnianych pracowników przedsiębiorstwa Poczta Polska”.

Teraz uczestnikiem może być każda osoba, która w ostatnich 6 miesiącach otrzymała wypowiedzenie umowy o pracę bądź jej stosunek pracy został rozwiązany z przyczyn niezależnych od pracownika. Nadal głównymi odbiorcami projektu są byli pracownicy przedsiębiorstwa Poczta Polska, których zgłoszenia będą traktowane priorytetowo.

Obecnie TRWA REKRUTACJA na następujące szkolenia:
1.    Księgowość małej firmy (7 osób);
2.    Sekretariat z językiem angielskim (7 osób);
3.    Pracownik hurtowni z obsługą wózka widłowego (4 osoby)
.

Wszystkie szkolenia będą się odbywały w Inowrocławiu!!!

PAMIĘTAJ! O udziale w szkoleniach decyduje kolejność zgłoszeń!

Teraz Twoja kolej, by skorzystać z udziału w projekcie. Już dziś zgłoś swoją chęć udziału w bezpłatnych warsztatach, szkoleniach i skorzystaj z możliwości, jakie daje udział w projekcie.

Rekrutacja trwa do końca września.

Możesz zgłosić się na kilka sposobów:

• Przychodząc osobiście do siedziby Fundacji;
  • Dzwoniąc na numer Fundacji: 52 3576215;
  • Dzwoniąc pod numer komórkowy: 516 699 073 (orange);
  • Wysyłając wiadomość na adres mailowy: k.sochanska@ekspert-kujawy.pl lub j.napierala@ekspert-kujawy.pl;
  • Wysyłając formularz rekrutacyjny na adres korespondencyjny Fundacji.

Uczestnikom dojeżdżającym na szkolenia gwarantujemy zwrot kosztów dojazdu. Każdy uczestnik otrzyma również dodatek szkoleniowy w wysokości 4 zł/godz.

Nie zatrzymuj się i bądź aktywny!
ZGŁOŚ SIĘ DO NAS PO WSPARCIE!!!
Projekt realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Poddziałanie 8.1.2. „Wsparcie procesów adaptacyjnych i modernizacyjnych w regionie”