Organizujemy spotkanie informacyjne

14 września 2018

W ramach projektu „Klub Integracji Społecznej dla mieszkańców powiatu inowrocławskiego” organizujemy spotkanie informacyjne, podczas którego omówione zostaną najważniejsze informacje dotyczące realizowanego projektu. Spotkanie odbędzie się 21.09.2018 r. w Fundacji Ekspert-Kujawy, przy ul. Dworcowej 65 w Inowrocławiu w sali numer 13 o godzinie 11:00.

Na spotkanie zapraszamy osoby zamieszkujące na terenie Gminy Inowrocław (z wyłączeniem miasta Inowrocław), Gminy Gniewkowo, Gminy Janikowo, Gminy Pakość, Gminy Dąbrowa Biskupia, Gminy Złotniki Kujawskie, Gminy Rojewo, Gminy Kruszwica.

W projekcie mogą wziąć udział mieszkańcy wymienionych powyżej gmin, w tym osoby bezrobotne zarejestrowane w PUP – preferowane z III profilem oddalenia od rynku pracy. W przypadku osób bezrobotnych posiadających I lub II profil oddalenia od rynku pracy lub biernych zawodowo, muszą posiadać jeszcze jedną z przesłanek zagrożenia ubóstwem lub wykluczeniem społecznym np. korzystać z pomocy  Ośrodka Pomocy Społecznej lub posiadać status osoby niepełnosprawnej.

W przypadku dodatkowych pytań, prosimy o kontakt z Anną Białką, tel. (52) 357-62-15, email: a.bialka@ekspert-kujawy.pl.