Zapraszamy do udziału w projekcie

14 listopada 2019

Projekt: „Pogodna Jesień Życia  w powiecie nyskim” oferuje wsparcie osobom niesamodzielnym z terenu powiatu nyskiego. Uczestnicy projektu obejmowani są wsparciem w zakresie usług opiekuńczych i specjalistycznych usług opiekuńczych. Usługi świadczone są przez osoby wykwalifikowane, co jest konieczne w wykonywaniu tego rodzaju pracy. Podopieczni mogą liczyć na kompleksowe wsparcie w zakresie wypełniania obowiązków dnia codziennego. Począwszy od pielęgnacji, prac porządkowych, przygotowywania i podawania posiłków po zapewnienie kontaktu z otoczeniem, organizację wyjść z domu. Nasi podopieczni z całą pewnością mogą liczyć na opiekunki, które z pełną starannością i indywidualnym podejściem dbają o ich dobro.

Zgłoszenia przyjmujemy w Fundacji Ekspert-Kujawy, ul. Dworcowa 65 w Inowrocławiu, tel. 52 357-62-15 oraz Centrum Usług Opiekuńczych w Nysie ul. Marii Rodziewiczówny 18b tel. Kontaktowy 506-294-240.