Opinie uczestników

9 maja 2013

logo ciekaw. (kopiowanie).jpg

Poniżej przestawiamy opinie uczestników projektu "PI Aktywni seniorzy".

Zajęcia to sama przyjemność. Chyle czoła przed wszystkimi pracownikami Kamienia Milowego oraz Fundacji Ekspert – Kuajwy. Wszystkie osoby, które prowadzą szkolenia i spotkania, oceniam na 5+. Wszyscy kompetentni i otwarci, z sercem,  chcą nieba człowiekowi przychylić, tylko ono czasem za wysoko. Dzięki tym zajęciom nie czuje się wyobcowana chociaż nie mam pracy, to  sprawia ,  że należę do jakiejś grupy. Czuje się potrzebna, ktoś do mnie dzwoni, ktoś pamięta. Spotkałam też wielu ludzi, każdy to osobowość. Moje oczekiwania co do zajęć zostały spełnione.

Pani Danuta

Szkolenia w ramach projektu były mi bardzo potrzebne. Poszerzyły horyzonty. Dla mnie wiele rzeczy było nowych jeśli chodzi o informacje o rynku pracy, jak to dziś wygląda, jakie są możliwości a jakie ograniczenia.Uważam że przystępne  były metody podawania tej wiedzy, dużo wspólnej pracy a nie tylko wykłady.Właściwie wszystko oceniam pozytywnie. Mili ludzie. Wyniosłem kilka konkretnych rzeczy żeby nie popełniać błędów, konkretna wiedza o ofercie biznesowej i o cv. Powinny być na szersza skalę organizowane takie zajęcia żeby więcej osób mogło korzystać.

Pan Jan

Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego