Wystawa Gospodarcza 2013

20 maja 2013

logo ciekaw. (kopiowanie).jpg
24 wystawców z Inowrocławia i okolic zaprezentowało swoje najlepsze produkty i usługi w Hali Widowiskowo-Sportowej

Celem „Inowrocławskiej Wystawy Gospodarczej" jest coroczna prezentacja dokonań produkcyjnych i usługowych podmiotów gospodarczych miasta Inowrocławia i regionu.
Fundacja Ekspert – Kujawy podczas wystawy prezentowała nowe inicjatywy, tj. Szkoła Językowa "Ekspert-Zone" oraz Ośrodek Doskonalenia Kierowców, dzięki czemu mieszkańcy mogli zaznajomić się m.in.z ofertą nauki języka angielskiego metodą AVALON, a ponadto kursu na prawo jazdykat. B.
Wystawa jest znakomitą formą promocji bezpośredniej, a także sposobnością do rozmów i wymiany doświadczeń oraz przykładem aktywności gospodarczej, społecznej i integracji środowisk gospodarczych i władz. Daje nie tylko możliwość dotarcia do szerokiego grona klientów, ale przede wszystkim umożliwi mieszkańcom miasta i okolic zapoznanie się z ofertą oraz kierunkami rozwoju firm naszego regionu.
 {mosimage}