Spotkanie informacyjne w ramach Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości pt. „Inowrocław – miasto przyjazne przedsiębiorcom”

8 listopada 2017

Serdecznie zapraszamy przedsiębiorców jak i tych, którzy dopiero chcą założyć własną działalność gospodarczą na spotkanie informacyjne w  ramach Światowego Tygodnia Przedsiębiorczości pt. „Inowrocław – miasto przyjazne przedsiębiorcom”, które odbędzie się 15 listopada 2017 roku, godz. 10:00 – 14:00, w Saloniku Literacko – Artystyczny Biblioteki Miejskiej im. Jana Kasprowicza w Inowrocławiu ul. Kilińskiego 16.

Podczas spotkania zostanie przybliżona m.in. oferta inwestycyjna Miasta Inowrocławia, możliwości wsparcia przedsiębiorców ze środków unijnych, dofinansowanie w ramach projektu „Regionalny Fundusz Szkoleniowy”,działalność oraz aktualne formy wsparcia Ośrodka Wspierania Ekonomii Społecznej oraz Kujawskiego Inkubatora Przedsiębiorczości.

Udział w spotkanie jest bezpłatny. Plakat  dotyczący w/w spotkania. Szczegóły www.inwestuj.inowroclaw.pl.