Oferta wynajmu

17 marca 2008

Zapraszamy Państwa do skorzystania z oferty wynajmu pomieszczeń w Centrum Szkoleniowo-Konferencyjnym Fundacji EKSPERT-KUJAWY w Inowrocławiu, które mieści się na parterze i I piętrze budynku przy ulicy Dworcowej 65 z wejściem od ulicy Dubienka 2.

Nasza Fundacja znajduje się w dogodnej lokalizacji przy ulicy wjazdowej do miasta od strony Bydgoszczy w bliskim sąsiedztwie centrum Inowrocławia. Budynek usytuowany jest w doskonałym położeniu lokalizacyjnym od komunikacji publicznej tj. 2 – 3 minut od przystanków autobusowych, dworca PKP (350 m) i dworca PKS (300m). Można do nas również dojechać samochodem i zaparkować przy ul. Dubienka, ul. Wawrzyniaka lub ul. Sikorskiego.

Siedziba Fundacji Ekspert – Kujawy mieści się na skrzyżowaniu ulic Dworcowej i Dubienka w Inowrocławiu. Wejście do organizacji znajduje się przy ul. Dubienka 2 – drzwi wejściowe znajdują się na parterze, a do siedziby wchodzi się bezpośrednio z chodnika (brak bariery w postaci schodów zewnętrznych). Pomieszczenia Fundacji ulokowane są na parterze i pierwszym piętrze. Na parterze mieszczą się: Restauracja „Kujawskie Smaki”, 3 sale szkoleniowe, 2 pomieszczenia biurowe, recepcja oraz toalety (w tym 1 dostosowana do osób z niepełnosprawnością). Na pierwsze piętro prowadzą schody. Znajdują się tam: sekretariat, 3 sale szkoleniowe, 12 pomieszczeń biurowych, 2 toalety. Korytarze oraz otwory drzwiowe na parterze i piętrze umożliwiają swobodne poruszanie się osobom o specjalnych potrzebach, w tym osobom z niepełnosprawnością ruchową. Na parterze (wewnątrz budynku, po prawej stronie od wejścia) znajduje się tablica tyflograficzna z rozkładem pomieszczeń. Analogiczna tablica znajduje się na pierwszym piętrze, na wprost schodów. Dodatkowo wszystkie drzwi na I piętrze posiadają przyklamkowe tabliczki tyflograficzne z oznakowaniem. Dodatkowo siedziba wyposażona jest w dźwiękowy system informacyjny w postaci znaczników „Totupoint” (jeden znacznik znajduje się na zewnątrz siedziby, drugi na I piętrze). Znaczniki uruchamiane są dzięki aplikacji TOTUPOINT, którą można pobrać na smartfona z Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.pirslab.totupoint lub App Store: https://apps.apple.com/pl/app/totupoint/id917319251?l=pl

ZAINTERESOWANYCH PROSIMY
O KONTAKT:

FUNDACJA EKSPERT – KUJAWY
UL. DWORCOWA 65, 88-100 INOWROCŁAW
TEL/FAX (0-52) 357-62-15
fundacja@ekspert-kujawy.pl

UWAGA! „Niniejsze ogłoszenie jest wyłącznie informacją handlową i nie stanowi oferty w myśl art. 66 §1. Kodeksu Cywilnego. Oferujący wynajem nie odpowiada za ewentualne błędy lub nieaktualność ogłoszenia. Aby sprawdzić aktualność ceny i zgodność oferty z rzeczywistością Najemca powinien skontaktować się z sekretariatem Fundacji Ekspert – Kujawy – sekretariat@ekspert-kujawy.pl