f
g

Aktualności

Uroczyste zakończenie projektu „Kujawskie Centrum Przedsiębiorczości Akademickiej”

6 grudnia 2010

Fundacja Ekspert-Kujawy wraz z WSG Wydział Zarządzania w Inowrocławiu organizuje KONFERENCJĘ podsumowującą realizację projektu „KUJAWSKIE CENTRUM PRZEDSIĘBIORCZOŚCI AKADEMICKIEJ”.

I Targi Edukacji, Pracy i Przedsiębiorczości Akademickiej już za nami!

2 grudnia 2010

W dniu 30.11.2010 roku w Młodzieżowym Domu Kultury w Inowrocławiu odbyły się I Targi Edukacji, Pracy i Przedsiębiorczości Akademickiej zorganizowane przez Fundację Ekspert-Kujawy w Inowrocławiu wraz z Wydziałem Zarządzania w Inowrocławiu Wyższej Szkoły Gospodarki w Bydgoszczy.

Przyjdź, zobacz, przekonaj się, że warto zainwestować w siebie!

29 listopada 2010

Już wkrótce I Targi Edukacji, Pracy i Przedsiębiorczościi!

26 listopada 2010

Fundacja Ekspert-Kujawy w Inowrocławiu wraz z Wyższą Szkołą Gospodarki w Bydgoszczy, Wydział Zarządzania w Inowrocławiu, zapraszają przyszłorocznych maturzystów, studentów, absolwentów do 12 miesięcy od ukończenia studiów wyższych do udzialu w I TARGACH EDUKACJI, PRACY ORAZ PRZEDSIĘBIORCZOŚCI AKADEMICKIEJ.

Punkt informacyjno-doradczy – dużury w grudniu

24 listopada 2010

Uwaga! To już ostatni miesiąc działalności bezpłatnego punktu konsultacyjno-doradczego w ramach Kujawskiego Centrum Przedsiębiorczości Akademickiej. Serdecznie zapraszamy!

I Targi Edukacji, Pracy oraz Przedsiębiorczości Akademickiej już w listopadzie!

8 listopada 2010

Fundacja Ekspert-Kujawy w Inowrocławiu wraz z Wyższą Szkołą Gospodarki w Bydgoszczy, Wydział Zarządzania w Inowrocławiu, zapraszają studentów, absolwentów do 12 miesięcy od ukończenia studiów wyższych do udzialu w …

Ostatnie dwie grupy studentów rozpoczęły swoją przygodę z przedsiębiorczością akademicką.

27 października 2010

W październiku ruszyły dwie kolejne grupy gr. (IX – 11.10 oraz gr.  X – 18.10), a zarazem ostatnie w tym projekcie.

Punkt informacyjno-doradczy – dużury w listopadzie

25 października 2010

Zapraszamy do korzystania z bezpłatnego punktu konsultacyjno-doradczego w ramach Kujawskiego Centrum Przedsiębiorczości Akademickiej.

Kujawskie Centrum Przedsiębiorczości Akademickiej wraca razem z rozpoczęciem roku akademickiego.

5 października 2010

Nie załapałeś się na IX grupę szkoleniową ? Nic straconego !!!

Punkt informacyjno-doradczy – dyżury w październiku

27 września 2010

Zapraszamy do korzystania z bezpłatnego punktu konsultacyjno-doradczego w ramach Kujawskiego Centrum Przedsiębiorczości Akademckiej.