Rekrutacja zakończona sukcesem!

4 maja 2009

Fundacja zakończyła rekrutację do projektu "Nowe umiejętności".

Zainteresowanie projektem było ogromne, nie mniej najwiekszym powodzeniem cieszyły się szkolenia: "Specjalista do spraw kadr i płac" oraz "Księgowość małej firmy". O udziale w projekcie decydowała kolejność zgłoszeń telefonicznych. Ilość chętnych na wyżej wymienione szkolenia przeszła nasze oczekiwania, ale jednocześnie spowodowała niemożność przyjęcia wszystkich chętnych na wybrane szkolenia.
Informujemy, iż wszystkie osoby, którym nie udalo się zakwalifikować na główną listę uczestników danego szkolenia nadal mają szansę wziąć udział w I cyklu projektu – gdyż na potrzeby tak dużego zainteresowania, stworzona została lista rezerwowa uczestników.
Jednocześnie przypominamy wszystkim osobom zakwalifikowanym do udziału w projekcie (otrzymały one informację telefoniczną na ten temat), iż zaplanowano już terminy pierwszych spotkań. Zapraszamy osoby, które zakwalifkowaly się na szkolenie "Specjalista do spraw kadr i płac" i "Księgowość małej firmy" na pierwsze spotkanie w terminie  09.05.09 od godziny 9:00 – 15:00.