Trenerzy

12 marca 2013

bialka.jpg Anna Białka – opis wkrótce…
cicha.jpg Agnieszka Cicha – Legitymuje się wykształceniem wyższym (licencjat z zakresu doradztwa zawodowego i personalnego). Kontynuuje naukę na studiach magisterskich z zakresu pedagogiki pracy z zarządzaniem zasobami ludzkimi. Doradca zawodowy i personalny, trener z zakresu miękkich kompetencji społecznych, oraz sprzedażowych. Posiada kilkuletnie doświadczenie jako telemarketer realizując zarówno kampanie sprzedażowe jak i  pro active. Posiada również praktyczną wiedzę z zakresu sprzedaży poprzez zdobycie kilkuletniego doświadczenia  w sprzedaży bezpośredniej  i jako menadżer zarządzający zespołem sprzedawców. Realizowała procesy rekrutacji oraz prowadziła szkolenia produktowe.  Plany zawodowe: treningi w zakresie miękkich kompetencji w biznesie oraz społecznych i psychologicznych aspektów zarządzania jak również profesjonalnych wystąpień publicznych..

eidtner.jpg Magdalena Eidtner – Muzyk, prawnik z wykształcenia. Trener rozwoju osobistego, trener biznesu. Specjalizuje się w komunikacji interpersonalnej, sprzedaży, zarządzaniu sprzedażą, budowaniu zespołu, zarządzaniu call center, procesie rekrutacji, systemach ocen pracy pracownika i wartościowaniu stanowisk, systemach motywacyjnych, negocjacjach miękkich. Prowadzi również szkolenia z pakietu Office, z motywacji i pracy zespołowej. Właścicielka firmy szkoleniowej EM. Ma za sobą 1080 dni szkoleniowych.

kruszynska.jpg

Agnieszka Kruszyńska – Legitymuje się wykształceniem wyższym (posiada licencjat z zakresu doradztwa zawodowego i przedsiębiorczości oraz tytuł magistra z zakresu pedagogiki pracy i zarządzania zasobami ludzkimi). Od trzech i pół roku pracuje jako trener. Specjalizuje się w tematyce doradztwa zawodowego, edukacji osób dorosłych oraz komunikacji interpersonalnej. Prowadzi również szkolenia z zakresu umiejętności miękkich, głównie asertywność, negocjacje, skuteczne zarządzanie czasem.

bialka.jpg

Joanna Kuta – Legitymuje się wykształceniem wyższym (magister pedagogiki pracy socjalnej i opiekuńczo-wychowawczej, magister psychologii). Legitymuje się certyfikatem I – stopnia Krótkoterminowej Terapii Skoncentrowanej na Rozwiązaniach TSR. W trakcie swojej pracy zawodowej pracowałam z dziećmi niepełnosprawnymi, z dziećmi w wieku przedszkolnym oraz z osobami uzależnionymi. Obecnie szkoli się w nucie psychoterapii behawioralno – poznawczej. Od dwóch lat prowadzi grupy wsparcia, warsztaty z zakresu psychoedukacji oraz doradztwa. Specjalizuje się w tematyce dotyczącej stresu, zachowań asertywnych, technik relaksacyjnych, komunikacji interpersonalnej oraz negocjacji.

pawlowska.jpg Anna Pawłowska – Legitymuje się wykształceniem wyższym (tytuł magistra z zakresu doradztwa zawodowego i przedsiębiorczości, studia podyplomowe z zakresu bezpieczeństwa i higieny pracy). Od 3 lat jest trenerem z zakresu kompetencji miękkich. Specjalizuje się w zagadnieniach z zakresu doradztwa zawodowego, edukacji osób dorosłych oraz komunikacji interpersonalnej. Ponadto prowadzi szkolenia z zakresu sprzedaży, negocjacji handlowych oraz zarządzania czasem.