Impreza integracyjna dla III CYKLU!!!

5 czerwca 2013

Image

W dniu 04 czerwca 2013 r. w Żninie odbyła się impreza integracyjna dla uczestników projektu „Kujawsko – Pałucki Klub Integracji Społecznej” oraz ich rodzin.

Impreza integracyjna odbyła się dnia 04 czerwca 2013r. w Restauracji „Gościniec Pałucki” w Żninie w godzinach 15.00-20.00. W imprezie wzięło udział 25 uczestników projektu, którzy przybyli na imprezę wraz ze swoimi bliskimi.
Na początku wszyscy goście zostali powitani przez Dyrekcję Fundacji Ekspert-Kujawy Panią Jolantę Woźnica, Prezesa Tadeusza Osowieckiego oraz Specjalistę ds. obsługi zajęć w zakresie aktywizacji społecznej i zawodowej projektu Panią Kamillę Buczkowską. W spotkaniu udział wzięła także Pani W-ce Burmistrz Aleksandra Nowakowska, która sprawuje również funkcje Prezesa Kujawsko – Pomorskiego Stowarzyszenia Kobiet w Żninie – Partnera projektu „Kujawsko – Pałucki Klub Integracji Społecznej”. Pani Aleksandra Nowakowska pogratulowała wszystkim uczestnikom wytrwałości oraz wysokiej motywacji do udziału w projekcie, życzyła im również wielu kolejnych sukcesów na ich ścieżkach zawodowych oraz prywatnych. Na każdego z uczestników czekał poczęstunek w postaci dwudaniowego obiadu oraz deseru. Miły klimat spotkania zapewniła odpowiednia oprawa muzyczna. Całość imprezy przebiegała w wyśmienitej atmosferze, a uczestnicy powrócili do swych domów w wyśmienitych nastrojach
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego