Czas podsumowań realizacji projektu „Kujawsko-Pałucki Inkubator Organizacji Pozarządowych”

19 grudnia 2011

Czas podsumowań projektu
"Kujawsko – Pałucki Inkubator Organizacji Pozarządowych”

W związku ze zbliżającym się końcem realizacji projektu „Kujawsko – Pałucki Inkubator Organizacji Pozarządowych” w dniu 16 grudnia 2011 r. w restauracji „Akto – Mirana” w Inowrocławiu odbyła się konferencja podsumowująca działania dokonane w ramach w/w projektu.

Konferencja miała na celu zaprezentowania osiągnięć, jakie zostały dokonane w czasie trwania projektu, tj. od 1 września 2010 do chwili obecnej. W w/w przedsięwzięciu uczestniczyli przedstawiciele organizacji pozarządowych z terenu 6 powiatów objętych działaniem, tj. z powiatu inowrocławskiego, mogileńskiego, żnińskiego, radziejowskiego, nakielskiego oraz aleksandrowskiego. Nie zabrakło również liderów oraz doradców, którzy przeprowadzali konsultacje z NGO oraz wspierali je w dążeniu do pozyskiwania środków na ich działalność statutową.

Licznie przybyłych gości przywitała pani Dyrektor Fundacji – Jolanta Woźnica, która przybliżyła cel spotkania oraz działalność Fundacji. Kolejne wystąpienie należało do jednego z Liderów NGO pracujących przy projekcie – pana Ryszarda Ulatowskiego (powiat żniński). W swoim przemówieniu przedstawił charakterystykę projektu oraz rezultaty i produkty, jakie osiągnęliśmy w ciągu kilkunastu miesięcy jego realizacji.

Zapraszamy do galerii zdjęć!
Projekt realizowany jest w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki,
Poddziałanie 5.4.2 „ Rozwój Dialogu Obywatelskiego”.